Zwoele zomeravond? Dipsausjes op tafel. Lekker met chips, brood en rauwkost.

10 15 3 5
Aantal personen:
  • 150 gr magere kwark
  • 4 el halvanaise
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 citroen het sap
  • 1 tl worchestersaus
  • 4 gehakte gedroogde tomaatjes op olie
  1. 1 THOUSAND ISLANDDIP
  2. Roer 150 gr magere kwark met 4 el halvanaise, en 2 el tomatenpuree en het sap van 1 citroen tot een glad mengsel.
  3. Voeg tabasco naar smaak,1 tl worchestersaus, of sojasaus en 4 gehakte gedroogde tomaten op olie toe.
  4. Lekker met rauwkost.
  5. 2 PITTIGE MAYODIP
  6. Meng 200 ml halvanaise met 1-2 el geraspte gemberwortelof 1 tl gemberpoeder ,2 geperste teen knoflook,1 gehakte rode peper ,zonder zaadjes en 1 el citroen of limoensap.
  7. GEMBER CHILIDIP
  8. Meng 1 el geraspte gemberwortel of fijngehakte gemberbolletjes op siroop door 6 el chilisaus en 2 el arachideolie.
  9. Roer er 1 el fijngehakte koriander of bieslook door.
  10. Lekker met tortillachips.
  11. 4 BLAUWE KAASDIP
  12. Verkruimel 100 gr blauwe kaas en roer of prak de kaas tot een dikke crème.
  13. Voeg 100 gr naturel roomkaas toe en meng goed.
  14. Roer er beetje voor beetje 5-6 el Griekse yoghurt door , totdat de dip de juiste dikte heeft.
  15. Roer er eventueel wat melk door.
  16. Voeg versgemalen peper naar smaak toe.
Love to Cook