Zwarte tagliatelle met calamaris

312 15 Gemiddelde moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 180 g schoongemaakte kleine calamarissen
  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 5 eetlepels bladpeterselie
  • 4 eetlepels dille
  • 3 eetlepels koriander
  • 20 cl fijne olijfolie
  • peper en zout
  • 240 g zwarte tagliatelle
  • 1 teentje look
  1. Voor de pesto: mix de kruiden met de olijfolie en kruid naar smaak.
  2. Kook de tagliatelle 8 minuten in gezouten kokend water en laat afkoelen.
  3. Bak de in plakjes gesneden calamaris in 10 g Solo Vloeibaar. Voeg het geperste knoflookteentje toe en kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de tagliatelle in 10 g Solo Vloeibaar en voeg de calamarissen en de kruidenpesto toe.
  5. Bestrooi eventueel met parmezaan en dien op.
Solo