Zonnevisfilet met prei, tomaat, rivierkreeftjes en kappertjes

499 20 Lage moeilijkheid 1 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels Solo
  • zout
  • 600 g zonnevis filets
  • peper
  • 1 prei
  • 4 eetlepels kappertjes
  • 2 tomaten (gepeld en in stukjes gesneden)
  • 4 eetlepels broodcroutons
  • 4 eetlepels Bertolli extra vergine
  • 20 rivierkreeftjes
  1. Bak de zonnevis mooi krokant in de helft van de Solo en breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de prei overlangs, spoel ze schoonen snijd ze vervolgens in mooie gelijke stukjes.
  3. Verwarm de rest van de Solo in een pan en voeg de prei toe, zweet ze aan in enkele minuten.
  4. Voeg op het laatste moment de kappertjes, rivierkreeftjes en stukjes tomaat toe.
  5. Leg de groenten en de rivierkreeftjes op de borden en leg de zonnevis ertegenaan.
  6. Werk af met de broodcroutons en voeg op het laatste moment nog een scheutje olijfolie toe.
Solo