Zongedroogde-tomatensoepje met rauwehamstengels

29 10 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Zongedroogde tomaten
  • peper, zout
  • 2 takjes peterselie
  • 6 tl Bertolli Olijfolie Classico
  • 3 of 6 plakjes rauwe ham
  • 6 of 12 soepstengels
  1. Breng de pastasaus met 4 dl water aan de kook. Pureer 2 min. met een staafmixer. Voeg naar smaak peper en zout toe. Hak de peterselie fijn. Halveer de plakjes ham en draai ze om de bovenkant van de soepstengels.
  2. Schenk de soep in 6 soepkommen of 12 kleine glaasjes. Schenk in elk een theelepel olijfolie en bestrooi met de peterselie. Zet de soepkommen of glaasjes op bordjes en leg de soepstengels erbij.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansSoepVoorgerecht