Zomerse Wraps

19 30 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 125ml zure room
  • 2x 150gr gerookte kipfilet, in repen gesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 10 bospeentjes, in plakjes
  • 3 eetlepels munt, fijngesneden
  • 1 rijpe avocado
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 1 bosui
  • 1 pak grote wrap-tortilla's
  1. Stap 1: Roer de mayonaise door de zure room en schep de kip, de ui en de bospeen erdoor.
  2. Stap 2: Breng de kipsalade op smaak met de munt, zout en (versgemalen) peper.
  3. Stap 3: Halveer de avocado, schil hem en haal de pit eruit.
  4. Stap 4: Snijd het vlees in repen en besprenkel ze met twee eetlepels limoensap.
  5. Stap 5: Snijd de bosui in de lengte door. Halveer de helft nog eens in de lengte en snijd de reepjes doormidden.
  6. Stap 6: Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Stap 7: Verdeel de kipsalade over de tortilla's en leg de avocado erop.
  8. Stap 8: Bestrooi met de bosui en klap één zijkant over de vulling.
  9. Stap 9: Rol de tortilla's op en serveer direct.
Deherdt.Brenda