Zomerse groentenschotel met asperges

8 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gr vastkokende aardappel (Franceline)
  • 500 gr groene asperges
  • 300 gr prinsessenboontjes
  • 250 gr kerstomaatjes
  • 1 bussel pijpajuin
  • 1 hand fijngehakte bladpeterselie
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  1. Aardappels wassen en in blokjes snijden. Beetgaar koken in zout water.
  2. Intussen boontjes kuisen en koken of stomen.
  3. Asperges koken of stomen
  4. Wanneer de aardappels klaar zijn, afgieten en in een grote schaal laten afkoelen. Groenten (boontjes en asperges) toevoegen en kruiden met zout en peper.
  5. Als de groenten en aardappelen op kamertemperatuur zijn, kerstomaatjes (in 2 gesneden), peterselie en pijpajuin erdoor mengen.
  6. Een fikse scheut olijfolie erover en het is klaar.
Lotte Ooms_2