Zomerse Boerenpasta

33 20 3 5
Aantal personen:
  • 375 gram spirelli pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 4 eieren
  • 1 doosje uitgelekte champignons
  • 1 doosje uitgelekte erwten
  • 4 augurken
  • 3 eetlepels dressing of mayonaise
  • 2 Bockworsten per persoon
  1. Kook de pasta gaar, terwijl kook je ook de eieren hard.
  2. Snijd de augurken in fijne schijfjes.
  3. Als de pasta gaar is en de eieren hard gekookt, giet je de pasta af en spoel hem met koud water.
  4. Pel en snij de eieren. Doe de pasta weer in de grote kookpot en voeg alle verdere ingridiƫnten toe, de mayo of dressing hou je voor op het einde.
  5. Na elke toevoeging van een ingridiƫnt hussel je alles al even. Op het laatste voeg je mayo of dressing toe en roer je alles nog eens goed om.
  6. Maak de bockworsten warm.
  7. En smullen maar
  8. Ook geschikt als salade bij de BBQ
Stefanieken