Zoetzure Rode Kool

7 60 0 5
Aantal personen:
  • 2 rode uien en 2 teentjes look
  • 2 theel komijnpoeder en 1 rode kool(middelmaat)
  • 2 eetl donkere suiker
  • 4 eetl balsamicoazijn
  1. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde rode ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en 1 theelepel djinten (komijnpoeder). Bak de rode ui tot het zacht is geworden. Voeg dan 1/2 in reepjes gesneden rode kool toe en roerbak dit mee. Laat het dan op een lager vuur onder afentoe omschudden ongeveer 15 minuten bakken. Voeg dan 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn en peper (naar smaak) toe en warm het allemaal nog een minuut of 5 goed door. De zoetzure rode kool is lekker met gebakken aardappelbolletjes en bv een schnitzel. Eet smakelijk
  2. Meer lezen: http://www.brutsellog.nl/category/groenten/page/13/#ixzz14W8FyJKR
hildeke3105