zoete geroosterde pompoen & wortel

5 30 5 5
Aantal personen:
  • 4 st grote wortels
  • 1/8 stuk pompoen
  • 4 eetlepels honing
  • rozemarijn
  • 3 eeetlepels olijfolie
  • zout
  • walnoten (in fijne stukjes)
  1. Verwarm de oven voor op 220 °.
  2. Schil de wortels en pompoen, verwijder de pitten en draden bij de pompoen.
  3. Snij de wortels in schijfjes van ongeveer 3mm dik. Snij de pompoen in dikkere stukjes (pompoen gaart sneller).
  4. Meng de olijfolie onder de pompoen en wortel en bestrooi met zout en de rozemarijnnaalden.
  5. Plaats 15 minuten in de oven op de bakplaat (deze kan je bekleden met bakpapier).
  6. Giet de honing over de groenten en bestrooi met de walnoten.
  7. Laat nog ongeveer 5 minuten in de oven verder roosteren (controleer de gaartijd regelmatig!)
caro123