Zeewolf met venkel, lamsoor en een slaatje van verse kruiden

105 20 4 5
Aantal personen:
  • Voor de papilotte:
  • 500 g zeewolffilet in 4 gelijke porties
  • 1 venkelknol
  • 1 bakje lamsoor
  • Solo Vloeibaar
  • 1 -2 tl venkelzaad
  • 1 scheutje Pastis
  • 1 limoen
  • Voor het kruidenslaatje:
  • 1 bakje waterkers
  • 1 handvol verse dragonblaadjes
  • 1 handvol verse muntblaadjes
  • 1 handvol verse kervel
  • 1 handvol bieslook
  1. Reinig de venkelknol, snijd hem in schijfjes en bewaar het groen.
  2. Verhit een scheutje Solo in een koekenpan. Stoof de venkel en lamsoortjes kort aan en blus ze met een scheutje Pastis.
  3. Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan. Snijd de limoen in schijfjes.
  4. Maak 4 papilottes van aluminiumfolie en verdeel er de vis, groenten, venkelzaadjes en schijfjes limoen over. Vouw de papilotte dicht en laat garen op de barbecue (gaartijd is afhankelijk van de dikte van de visfilet).
  5. Was de kruiden, dep ze voorzichtig droog en meng ze voor het slaatje door elkaar. Serveer het slaatje bij de gegaarde vispakketjes.
Solo