Zeeduivelwangen op een bed van citrusvruchten

575 25 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 85 g fijne kristalsuiker
  • 2 lepels Solo Vloeibaar
  • 5 cl witte wijn
  • zout
  • 1 pompelmoes
  • 2 sinaasappel
  • 1 citroen
  • 150 g zeeduivelwangen
  • peper
  • 1 bosje bieslook of koriander
  1. Pel de citrusvruchten en snijd ze in kleine stukjes; vang het sap op.
  2. Doe alles in een steelpannetje, samen met de suiker, en laat dit tot een vruchtenmoes inkoken.
  3. Doe de Solo in een braadpan en laat goed opwarmen.
  4. Laat de vis hierin één minuut aan elke kant aanbraden, giet de wijn erbij en laat inkoken.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schik de vruchtenmoes in elke lepel en leg de vis hierop.
  7. Kruid met peper en zout, en versier met koriander of bieslook.
Solo