Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten

393 85 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • zout en peper
  • 4 eetlepels Solo
  • 4 eetlepels suiker
  • 1 aubergines
  • 1 courgette
  • 4 tomaten
  • 1 teentje look
  • 250 g champignons
  • 2 eetlepels citroensap
  • 600 g zeeduivel medaillons
  • 1 ui
  1. Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenplaat .
  2. Strooi er de suiker over en schuif ze 1 uur in de oven op 100°
  3. Pel en snipper de ui en de look fijn.
  4. Snijd de groenten in blokjes .
  5. Stoof de ui aan in 2 eetlepels Solo en voeg er dan de andere groenten bij .
  6. Breng op smaak met peper en zout en citroensap en laat tot een compote garen.
  7. Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten aan beide kanten aan in de rest van de hete Solo.
  8. Schik de groentencompote met de tomaten in laagjes en met behulp van een ring op de borden.
  9. Schik er er de vis op en dien op.
Solo