Zeeduivel met Serranoham en preistoemp

23 40 3 5
Aantal personen:
  • 750 gr gekuiste en ontvliesde zeeduivel
  • 8 sneden Serranoham
  • 2 preien
  • 2 dl room
  • solo, bakken en braden
  • 500 gr aardappelen
  • peper&zout (pezo)
  1. Snijd de gekuiste zeeduivel in 4 filets. Rol de filets in fijne sneden Seranoham. Wikkel de vis in folie en laat rusten in de koelkast.
  2. Maak een preistoemp van fijngesnipperde prei, kruid met pezo, voeg room toe en laat inkoken. Kook de aardappelen afzonderlijk, plet met een vork en meng onder de prei.
  3. Bak de zeeduivelfilets in de solo, een 5 tal minuten aan weerszijde.
  4. Schik de preistoemp op een bord, snijd de filets in rolletjes en plaats de rolletjes naast de preistoemp.
Victor S.