Zeeduivel met prei en erwtjes

36 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 1 bosje peterselie
  • enkele zwarte olijven
  • 4 preistengels
  • 300 g erwtjes
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 8 kleine stukken zeeduivel
  1. Hak de peterselie fijn. En snij ook de olijven in stukjes.
  2. Verwijder de donkergroene bladeren van de prei en snij het overgebleven gedeelte fijn. Spoel grondig af onder stromend water.
  3. Bak de prei samen met de erwtjes en wat zout in een pan met Solo Vloeibaar.Laat zo'n 15 minuten sudderen terwijl je vaak omroert.
  4. Leg nu de stukken vis in de pan en laat nog 5 minuten garen.
  5. Voeg er tenslotte de peterselie, zwarte olijven en wat peper aan toe.
  6. Dien onmiddellijk op.
Solo