Zebra muffins

7 30 5 5
Aantal personen:
  • 100 g boter
  • 100 g zwarte chocolade
  • 1 ei
  • 180 ml halfvolle melk
  • 75 g kristalsuiker
  • 100 g witte chocolade
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • muffinbakblik
  • papieren muffinvormpjes
  1. Smelt de boter samen met de chocolade op een laag vuurtje. Roer goed opdat het mengsel niet aanbrandt en haal van het vuur zodra alles gesmolten is.
  2. Voeg eerst de melk en dan het ei toe en roer goed.
  3. Voeg de suiker toe en roer goed.
  4. Zeeg de zelfrijzende bloem en roer goed tot je een stevig beslag krijgt.
  5. Hak de witte chocolade in grove en kleinere stukken en meng onder het beslag.
  6. Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/4.
  7. Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Mommy N