zalmsalsa en groentenwraps

14 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 eieren
  • 125 gram roomkaas
  • 400 gram italiaanse gesneden groenten
  • 100 gram kidneybonen(uit blik)
  • 2 tl mexicaanse kruiden
  • 2 teentjes uitgeperste knoflook
  • 2 wraps
  • voor de zalmsalsa
  • 6 trostomaten
  • 3 el olie
  • 2 tl mexicaanse kruiden
  • 200 gram gerookte zalmfilet
  • 2 fijngesneden jalapenopepers
  1. klop de eieren door de roomkaas,bak de groenten in wat olie,doe de kidneybonen erbij. voeg de mexicaanse kruidenmix en de knoflook toe aan de groenten. neem de pan van het vuur en roer het eiermengsel erdoor. maak de wraps een beetje vochtig en verwarm ze even in een pan met wat olie. vul de wraps met het groentemengsel en vouw ze dicht doe de wraps 15 min in een oven van 200 graden. voor de zalmsalsa: snij de tomaten in grove stukken,bak ze in wat olie met de mexicaanse kruiden. doe het deksel op de pan,zet het vuur laag en laat de tomaten 5 min stoven. haal de pan van het vuur. voeg de jalapenopepers toe en de grof gesneden gerookte zalm. serveer de gerookte zalmsalsa bij de groentewraps
kitty27