Zalmsalade met citroensorbet

65 15 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 8 eetlepels Citroen sorbet
  • 1 dl vinaigrette
  • 1 sjalot
  • zout
  • 6 sneetjes gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 4 eetlepels viseitjes
  • 1 bosje dille
  • 4 porties gemengde sla
  • peper
  1. Maak een paar kleine bolletjes citroensorbet met behulp van een meloenlepeltje.
  2. Plaats ze op een bord en zet ze in de diepvries.
  3. Was en droog de sla
  4. Pel de sjalot en snijd deze in dunne schijfjes.
  5. Pel de citroen en verdeel hem in vier kwartjes.
  6. Schik op de borden de sla, citroen en sneden zalm.
  7. Overgiet dit alles met de vinaigrette.
  8. Voeg 2 of 3 bolletjes citroensorbet toe en werk het geheel af met dille en de viseitjes.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerecht