zalmrolletjes met kruidenboter

16 15 3 5
Aantal personen:
  • 4 sneetjes toastbrood
  • 4 sneetjes gerookte zalm
  • 1 beetje boter(echte)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 beetje kervel, bieslook en peterselie naar believen en smaak
  1. Hak groene kruiden zeer fijn in de keukenrobot.
  2. Voeg er boter, citroensap en eper&zout bij en laat draaien tot de boter glad is.
  3. Beboter dunne plakjes toastbrood (dunne plakjes snijden gaat het gemakkelijkst met de vleesmachine).
  4. Leg hierop de gerookte zalm en beboter dan de zalm.
  5. Snij de lapjes bij en rol ze op.
  6. Verpak in cellofaan papier en draai de uiteinden wat aan.
  7. Bewaar in de koelkast en snij op het laatste moment er stukjes af.
  8. uitstekend als aperitiefhapje en uiterst makkelijk en super lekker!
hildeke3105