Zalmpannetje met tomaten en griekse pasta

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 600 g zalmfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 2 eetl gehakte peterselie
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 400 gr tomatenblokjes in blik
  • 2 geroosterde paprika's in bokaal
  • 400 ml visfond
  • 200 gr griekse pasta
  • 1 eetl balsamico azijn
  • olijfolie
  1. Zalm in blokjes snijden.
  2. Stoof de ui met de knoflook en de in reepjes gesneden paprika in een beetje olijfolie.
  3. Voeg de tomatenblokjes erbij.
  4. Blus met de visfond en breng op smaak met de balsamico azijn.
  5. Laat 5 min sudderen met een deksel.
  6. Voeg de pasta toe en laat nog eens 10 min zachtjes sudderen tot de pasta gaar is .
  7. Doe de peterselie bij en dien op met een beetje geitenkaas erover .
  8. Deze kan je ook met aardappels maken indien u geen Griekse pasta lust .
chrisje75