Zalmpakketje met sinaasappel

16 30 3 5
Aantal personen:
  1. Ingrediënten
  2. sinaasappel
  3. 1 zakje verse basilicum (15 gr)
  4. 500 gr zalmfilet
  5. 100 gr garnalen
  6. 2 el kappertjes
  7. 50 gr boter in stukjes
  8. 4 vellen aluminiumfolie van ± 35 cm
  9. Bereidingswijze
  10. Oven voorverwarmen op 200°C.
  11. Sinaasappel schoonboenen en 8 dunne plakken eraf snijden.
  12. Steeltjes van basilicum plukken.
  13. Zalmfilet in 4 gelijke stukken snijden.
  14. In het midden van elk vel folie stuk zalmfilet leggen.
  15. Zalm beleggen met sinaasappel, garnalen, kappertjes en basilicum.
  16. Stukjes boter erop leggen en bestrooien met peper en zout.
  17. Zijkanten van folie losjes samenpakken, zodat wat ruimte rond vulling
  18. overblijft, en tot luchtdicht pakketje vouwen.
  19. Pakketjes met vouwnaad naar boven op bakplaat leggen en vis in
  20. midden van oven in ca. 15 min gaar laten worden.
  21. Pakketjes op 4 borden leggen en pas aan tafel openmaken.
  22. Smakelijk.
Theoke_1