zalmlasagne van ann

8 65 4 5
Aantal personen:
  • 600 gram x1 brocoliroosje
  • 500 gram x1 zalmfilet
  • 500 ml x1 groentenbouillon van blokje
  • 3 eetlepels x1 bloem
  • 50 gram x1 vetstof of solo
  • 2 koffielepels x1 visfonds van maggi
  • 500 gram x1 lasagnevellen
  • 150 gram rm x1 gruyère kaas
  1. kook bloemkoolroosjes gaar en zet opzij, evenals de zalmfilet zie op de verpakking,
  2. normaal vervroren 5min stand500 watt in microgolf en zet opzij.
  3. maak kaassaus met boter bloem en visfonds kruiden naar smaak voeg 100 gram
  4. kaas toe en zet opzij. neem vuurvaste schotel invetten en leg eerste laag vellen
  5. bloemkool of brocoliroosjes met geprakte zalmfilets en een laag kaassaus en terug
  6. vellenlaag tot opgewerkt en geen te dikke lagen werk af met een laag kaas
  7. en laat gratineren in de oven 35 min. ongeveer op 180 graden voorverwarmd.
  8. smakelijk.
  9. ann claeys
Ann Claeys