Zalmfilet met verse deegwaren

67 30 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 300 g zeekraal
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g zalmfilet
  • verse deegwaren
  • 0.5 eetlepel xeresazijn of citroensap
  • 1 tomaat
  • 1 dl bertoli olijfolie
  • 4 blaadjes basilicum
  1. Kook de deegwaren in water met zout. Giet het water af, kruid met peper en zout en houd de pasta warm.
  2. Was de zeekraal en gebruik slechts de zachte toppen. Stoof de zeekraal in een weinig Solo en kruid de zeegroente met peper en zout.
  3. Bak de vis kort in Solo en laat hem verder garen in de oven.
  4. Bereid ondertussen de saus voor. Verhit een bodempje olijfolie, kruid met peper en zout en voeg ½ eetlepel xeresazijn of citroensap toe.
  5. Pel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. Voeg de tomaat aan de olie toe. Warm de saus op en maak af met de fijngesneden basilicum.
  6. Schik de deegwaren op de borden en leg de vis erop. Werk af met de zeekraal en de saus.
Solo
Meer inspiratie

PastaHoofdgerecht