Zalmcarpaccio met tomaat en ui

4 15 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 el Bertolli Extra Vergine olijfolie
  • 1 el citroensap
  • enkele anijszaadjes
  • 1 kleine zoete witte ui
  • 1 tomaat
  • 300 g zalmcarpaccio in dunne plakjes gesneden
  • 1 el kleine kappertjes
  • versgemalen zwarte peper
  1. Roer de olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar tot er een saus ontstaat.
  2. Maak de ui schoon door de papierachtige schil te verwijderen, hak vervolgens klein, was zorgvuldig wassen en droog.
  3. Snijd de tomaat in stukjes.
  4. Leg de zalm op een schaal , voeg de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toe en overgiet met de saus. Vopeg zwarte peper toe en het gerecht kan geserveerd worden.
  5. Serveer met stukjes geroosterde ciabatta of focacciabrood.
Solo