Zalmbrochette met kruiden en tagliatelle van courgette

110 40 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 4 zalmmoten
  • takjes dille
  • steeltjes bieslook
  • 50 g Solo
  • 3 lange courgettes
  • zout, peper
  1. Laat de oven voorverwarmen op 160°C.
  2. De kruiden wassen, drogen en fijnhakken. Snij de zalm in regelmatige blokjes en steek ze op prikkers. Bestrijk de brochettes met behulp van een penseel met 20 g margarine en rol ze door de kruiden en wat peper en zout. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schik de brochettes erop. Plaats 15 minuten in de oven.
  3. Was de courgettes. Snij de courgettes met een dunschiller of mandoline in de lengte in tagliatelle. Laat 3 à 4 minuten koken in ruim kokend gezouten water. Breng op smaak met 30 g margarine en peper en zout. Dien op met de zalmbrochettes.
Solo