Zalm met spinazie in de oven

17 30 3 5
Aantal personen:
  • 4 Noorse zalmfilets
  • 2 tomaten
  • 400 g Verse spinazie
  • 150 g Kruidenkaas
  • 1 deciliter Lichte room
  • 1 koffielepel Italiaanse mix (molen)
  • peper en zout
  1. Snij de tomaten in gelijke schijven.
  2. Hak de spinazie grof.
  3. Verwarm de oven op 180 graden.
  4. Roer de kruidenkaas los met de room en meng er de grofgehakte spinazie onder.
  5. Kruid met peper en zout en giet in een ovenschaal.
  6. Leg de zalmfilets naast elkaar in de ovenschaal en kruid met de Italiaanse mix.
  7. Leg er de schijven tomaat bovenop.
  8. Zet 20 min. in voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte van de zalm ).
 Ons Brigitte