Zalm met groentemix en aardappelen

114 0 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 500 gram zalmfilet
  • 150 gram bloemkool
  • 150 gram wortelen
  • 100 gram sperziebonen
  • 700 gram aardappelschijfjes
  • sap van een citroen
  • 60 ml Solo vloeibaar
  1. Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakjes. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de groenten 5 minuten. Giet af.
  2. Doe 30 ml Solo vloeibaar in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en de groenten aan toe. Verhit het geheel 10 minuten.
  3. Bak de zalm in 30 ml Solo Vloeibaar, 5 minuten aan elke kant.
  4. Voeg op het einde het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep het aardappel-groentenmengsel op de borden en leg de zalm ernaast.
Solo