Zalm enchilada’s met avocadosalade

4 45 5 5
Aantal personen:
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 blik zwarte bonen in chilisaus 400 gr
  • 1 blik tomatenblokjes 400 gr
  • 500 gr zalmfilet in blokjes
  • 8 tortilla's
  • 200 ml crème fraîche
  • 100 gr geraspte jonge kaas
  • 1 teen knoflook gehakt
  • 1 bosui in ringetjes
  1. . Verwarm de oven voor tot 200ºC.
  2. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 2 minuten.
  3. Voeg de bonen met de chilisaus en het blik tomatenblokjes toe en verwarm 5 minuten tot een dikke saus.
  4. Schep de zalmblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verdeel de zalmchili over de tortilla’s. Klap de zijkanten naar binnen en rol op. Leg ze dicht tegen elkaar aan in de ovenschaal
  7. Meng de crème fraîche met de kaas, knoflook en zout en peper naar smaak. Strijk het kaasmengsel over de opgerolde tortilla’s.
  8. Bak de enchilada’s in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin. Bestrooi ze uit de oven met de ringetjes bosui.
  9. Maak de salade zoals aangegeven staat in de tip.
Love to Cook