Yoghurtdessertroom met vers fruit

27 30 4 5
Aantal personen:
  • 1/2 liter volle melk
  • 50 gram vanillebleom
  • 250 gram suiker
  • 3 eieren
  • 1/2 liter magere yoghourt
  • 250 gram magere platte kaas
  • 2 appelen
  • 2 bananen
  • 1 doos gemengd fruit
  • 2 appelsienen
  • 2 peren
  1. Maak een vanillepudding met de melk, de vanillebloem en de suiker.
  2. Wanneer deze pudding klaar is roer hier onmiddellijk de 3 eierdooiers in. Voeg dan ook yoghurt en platte kaas toe. Goed mengen.
  3. Klop nu het eiwit stijf en meng dit ook onder de massa.
  4. Snij alle soorten fruit, kan ook fruit naar keuze zijn, in kleine stukjes en voeg toe aan het mengsel.
  5. Zet dit nu in de koelkast.
  6. Het dessert zeer koel opdienen.
  7. U kan dit in een schaal of in aparte kommetjes opdienen.
  8. Het fruit uit blik is naar keuze toe te voegen. U kan ook andere soorten fruit naar keuze kiezen.
  9. Dit is een zeer lekker en luchtig dessert. Kinderen zijn er dol op .
Véroniquesken