WW Pastasalade met kip

3 15 0 5
Aantal personen:
  1. 250 g Pasta (volkoren), ongekookt   
  2.   1 hele Rode ui, in dunne ringen   
  3.   2 stengel(s) Selderij, in stukjes gehakt   
  4.   1 middelgroot/middelgrote Appel, alle soorten, (groen) ontdaan van klokhuis en in stukjes gesneden   
  5.   1 stuk(s) Rode paprika, zonder zaadjes en in stukjes gehakt   
  6.   100 g Maïs, gekookt, (uit blik) afgespoeld en uitgelekt   
  7.   300 g Kip, filet, bereid, gebakken, in stukjes gesneden   
  8. 1 eetlepel(s) Peterselie, fijngehakt   
  9. 1 eetlepel(s) Bieslook, fijngehakt   
  10.   150 yoghurt
  11. Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en spoel goed af onder koud water.
  12. Meng in een schaal de ui, selderij, appel, paprika, maïs, kip, peterselie en bieslook. Voeg de pasta en yoghurt toe en breng op smaak met peper en zout. Roer goed door. Dek de schaal af en zet hem in de koelkast tot het tijd is om te serveren. Exta lekker met twee theelepels curry poeder.
Marizs