Wraps met warme vulling

14 30 4 5
Aantal personen:
  • 1 grote sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gr tomatencoulis uit brikje
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine courgette
  • 2 stengels witte selder
  • 350 gr gehakt naar keuze
  • sambal
  • provençaalse kruiden
  • peper uit de molen en zout
  • 75 gr gemalen emmentaller
  1. Snipper het sjalotje en knoflook, fruit lichtjes aan in olijfolie, voeg het gehakt toe en bak het rul.
  2. Snij de groenten zéér fijn, doe ze bij het gehakt, laat even stoven, doe de tomaten coullis erbij en de kruiden, laat ongeveer 15 minuten zachtjes sudderen onder deksel. Laat nadien wat afkoelen.
  3. Leg de wraps op het werkvlak en leg een rij van de groenten over de gans lengte, rol stevig op.
  4. Leg de wraps in een ovenschaal en bestrooi met de gemalen kaas, Zet onder de gril tot de kaas gegratineerd is.
Monique_14