wraps met rundvlees en pittige ananassalsa

25 30 0 5
Aantal personen:
  • 500 gram rundvleesreepjes
  • sojasaus
  • 6 tortilla's
  • ijsbergsla in reepjes
  • 1 blik ananas (500 ml) in stukjes
  • 1 komkommer
  • 2 teentjes knoflook
  • verse koriander
  • 1 ui
  • 2 sjalotjes
  • 2 el citroensap
  • rode peper
  1. meng de rundvleesreepjes met sojasaus en laat 2 uur marineren.
  2. Maak de salsa: meng de ananas, de komkommer, de knoflook, de korander, de ui en de sjalotjes met het citroensap en 1 el sojasaus. Doe daar eventueel nog de rode peper bij.
  3. Verwarm de oven op 200°C, verpak de wraps in aluminium en laat ze 10 minuten warm worden.
  4. roerbak de rundvleesreepjes kort gaar.
  5. Leg het vlees, de ijsbergsla en de salsa op de wraps. Rol ze op en serveer meteen.
elke084
Meer inspiratie

VleesHoofdgerechtZomer