Wraps gevuld met gehakt,paprika,ui en kaas uit de oven

47 25 2 5
Aantal personen:
  • 1 flinke ui in dunne ringetjes
  • 1 rode paprika schoon in reepjes
  • 3 el olijfolie
  • 400 gr mager rundergehakt
  • 1 pakje tomatensugo van 250 gram
  • peper
  • 1 tl basilicum
  • 1 tl gemberpoeder
  • snufje kruidnagelpoeder
  • 1 pak soft Tortilla’s (medium 8 stuks)
  • 100 gr geraspte 30 + kaas
  • olie
  • eventueel wat peterselie
  1. Maak de uien schoon en snijd deze in dunne ringen. Maak de paprika schoon en snij in reepjes.Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 minuten.
  2. Voeg de paprika en het gehakt toe en bak onder voortdurend omscheppen het gehakt gaar.Maak op smaak met 200 ml tomatensugo en de kruiden
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden.Vet een rechthoekige schaal (zo breed als een tortilla) in met een beetje olie.Neem 1 tortilla, leg er een 1/8 deel van het gehaktmengsel op en rol de tortilla op als een pannenkoek
  4. Leg het pakketje met de naad naar beneden in de ovenschaal.Vul alle tortilla’s op dezelfde manier en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.Bestrooi ze met de kaas.Bak de wraps ongeveer 25 minuten in de oven.Garneer eventueel met een toefje peterselie. Serveer met een frisse salade.
  5. BRON: De Nederlandse hartstichting
Love to Cook