Video afspelen

Wrap van lamsvlees met munt en koriander

474 90 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • Witte kool:
  • 1 eetlepel komijn
  • 0.25 witte kool
  • 1 flinke scheut witte balsamico
  • 2 eetlepels suiker
  • peper en zout
  • tabasco
  • olijfolie
  • Gehakt:
  • 800 g lamsgehakt
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bosje verse munt
  • 1 bosje koriander
  • Tzatziki:
  • 1 teentje look
  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels zure room
  • zout
  • tabasco
  • Opdienen:
  • 8 wraps
  • verse kruiden naar keuze (koriander, kervel, tijm, munt, …)
  1. Witte kool
  2. Rasp de witte kool en kruid met de komijn, peper, zout en suiker.
  3. Voeg er de balsamico en wat olijfolie aan toe en meng alles goed.
  4. Laat dit een uurtje marineren in de koelkast.
  5. Lamsgehakt
  6. Bak het lamsgehakt aan in een hete pan met Solo Vloeibaar en kruid met tabasco en zout.
  7. Voeg er de gehakte munt en koriander aan toe.
  8. Tzatziki
  9. Meng de zeer fijn gesneden komkommer met peper, zout, yoghurt en zure room.
  10. Pers er een teentje look bij en kruid af met tabasco en zout.
  11. Opdienen
  12. Warm de wrap op en vul ze met het lamsgehakt, de witte kool en de tzatziki.
  13. Rol de wrap dicht.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht