wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen

1 20 0 5
Aantal personen:
  • gram 100 gerookte kalkoenreepjes
  • gr 25 veldsla
  • 1 sjalot
  • 4 eieren
  • 2 wraps
  • eetl 1/2 hazelnoten
  • eetl 2 olijfolie
  • eetl 1 yoghurtvinaigrette
  • peper en zout
  1. - snipper de sjalot fijn
  2. - hak de hazelnoten grof (steek in een plastic zak en rol erover met een deegrol)
  3. - klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout
  4. smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenreepjes toe
  5. Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 2 en 3 voor de andere omelet
  6. Meng ondertussen de veldsla met de yoghourtvinaigrette
  7. Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldslag op. Rol de wraps daarna op.
Yamieke