wrap (spinazie en gehakt)

6 30 0 5
Aantal personen:
  • 1 el olie
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 1 rode paprika (in kleine stukjes)
  • 300 gr gekruid gehakt
  • roomspinazie (diepvries)
  • 4 grote wraps (of 6 kleine wraps)
  • geraspte kaas (zoveel je zelf wenst)
  • 1 ui (als extraatje)
  1. - Verhit olie in pan en fruit de knoflook en paprika enkele minuten (ev. hier dan ook de ui)
  2. - Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  3. - Voeg spinazie toe en laat nog +/- 15 min. op middelmatig vuur gaar worden. (af en toe roeren)
  4. - Soms doe ik deel van kaas ook al in het gehakt...
  5. - verhit de oven voor op 180° (heteluchtoven) + vet ovenschaal in.
  6. - Verdeel vulling over de raps en rol ze op.
  7. Nu kun je kiezen om ze zo op te eten of:
  8. - leg ze in ovenschaal en doe er kaas over
  9. - +/- 5 min goudbruin laten worden in de oven.
  10. Smakelijk
Mkestie