Wrap met rundsvlees en sperzieboontjes

79 25 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 0.5 krop ijsbergsla
  • 300 g sperziebonen
  • zout
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 500 g gekruide runderreepjes
  • 10 zongedroogde tomaatjes (pot)
  • 1 lente-uitje
  • 8 wraps
  • 1 dl crème fraîche
  • 3 el yoghurt
  • 3 el mayonaise
  • 1 el zoete chilisaus
  1. Was en droog de blaadjes sla. Haal de sperziebonen af en breek grote exemplaren in tweeën. Snijd de zongedroogde tomaatjes in repen en het lente-uitje in ringetjes.
  2. Kook de bonen in ca. 10 minuten in weinig water met zout gaar. Verhit ondertussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de runderreepjes in 5 à 6 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de crème fraîche, yoghurt, mayonaise en chilisaus en besmeer hiermee de warme wraps. Leg er wat sla op.
  4. Giet de sperziebonen af, meng ze met de runderreepjes, de stukken zongedroogde tomaat en reepjes lente-ui en verdeel dit over de wraps. Rol ze op en snijd ze schuin doormidden.
Solo