Wrap met roomkaas, salsa en kalkoenfilet

7 20 0 5
Aantal personen:
  • 100 gr MonChou Zacht & Luchtig
  • 1 el citroensap
  • 1-2 el vers gesnipperde koriander
  • 1 teen knoflook gesnipperd
  • 250 gr kalkoenfilet
  • zout en peper uit de molen
  • 20 gr boter
  • 1 potje salsa kant en klaat ( hot of mild) ca de helft
  • wat ijsbergsla in reepjes gesneden
  • 2 grote tortilla wraps
  1. Klop de MonChou( of Philadelphia naturel) los met het citroensap. Voeg hieraan de koriander, knoflook en zout en peper naar smaak toe.
  2. Snij de kalkoenfilet in kleine stukjes en bak deze in een koekenpan met de boter bruin en gaar.
  3. Roer er de salsa (mild of hot) door.
  4. Besmeer de tortilla’s met het MonChou mengsel. Beleg ze met sla en verdeel het kalkoenfiletsalsa mengsel erover.
  5. Rol de tortilla’s op.
  6. Serveer met een salade van sla en tomaat.
  7. Tip: Deze wrap is ook lekker als snack. Verdeel de tortilla in 8 punten en vouw ze dicht in de vorm van een envelopje. Of snij de rol in gelijke plakjes.
  8. Bron Monchou site
Love to Cook