Wrap met geitenkaas, courgette en paprika en tomatentapenade

117 45 4 5
Aantal personen:
  • 8 wraps
  • 1 kleine ui
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 1 takje tijm
  • 2 el balsamico azijn
  • 2 potjes geitenkaas
  • rucola
  • 1 potje zongedroogde tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el oregano
  • 1,5 el parmazaanse kaas
  • 2 el pijnboompitjes
  • 6 el olijfolie
  1. Stoof de ui aan en voeg 1 geplet knoflookteentje, tijm en 1el oragano toe.
  2. Snij de courgette en de paprika fijn en laat meestoven tot alles beetgaar is.
  3. Blus met ca. 2 el Balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
  4. Maak de tapenade: mix de zongedroogde tomaten, het teentje knoflook, 1 el oregano, pijnboompitten, Parmezaansekaas en 6 el olijfolie tot een gladde pasta.
  5. Bestrijk de wraps met de tapenade
  6. Voeg in de lengte enkele eetlepels van het paprika-courgette mengsel toe.
  7. Verdeel vervolgens enkele blokjes geitenkaas over het paprika-courgette mengsel
  8. En tenslotte nog enkele blaadjes rucola erboven op
  9. Rol op in aluminiumfolie en laat enkele uurtjes opstijven in de koelkast
Bart Verbeeren