Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise

1 20 4 5
Aantal personen:
  • 100 gr surimi in kleine stukjes
  • 1/4 bio komkommer met zaad en schil goed gewassen
  • 1 wortel geraspt
  • 6 el mayonaise
  • 3 cm wasabi uit de tube
  • 1 tl sesamolie
  • 2 tl sojasaus
  1. Maak de Japanse mayonaise door heel goed de mayonaise,met circa 3 cm wasabi, de sesamolie en de sojasaus te mengen.
  2. Roer dit mengsel door de gesneden surimi, wortel en heel kleingesneden komkommer.
  3. Proef en voeg zo nodig nog wat van de ingrediƫnten aan de Japanse mayonaise toe.
  4. Dit gerecht smaakt in alle jaargetijden heerlijk op een boterham ,broodje of toast.
  5. Ik kreeg dit heerlijk recept toegestuurd van mijn lieve vriendin in Frankrijk.
  6. Eigen foto
Love to Cook