WORST MET PROVENCAALSE PAPRIKAREEPJESS

2 35 0 5
Aantal personen:
  • 4 WORSTEN
  • 500 GR PAPRIKAREEPJES
  • 400 GRAM tomatenblokjes
  • 100 GRAM fijngesneden ui
  • 1 kl look
  • 1 dl vleesbouillon 1 blokje in 1DL heet water
  • 1 el boter
  • 1 laurierblaadje
  • 1 kl paprikapoeder
  • provencaalse kruidenmolen
  • peper en zout
  1. verhit de boter in een braadpan met deksel en bak de worsten 2 minuten langs elke zijde
  2. voeg de fijngesneden ui en look toe en laat 2 minuten meebakken.
  3. Doe er de paprikareepjes bij en de tomatenblokjes en giet er de bouillon over.
  4. Kruid naar smaak met laurierblad, paprikapoeder, enkele draaien van de provencaalse kruidenmolen en peper en zout. laat afgedekt 15 minuten sudderen op een matig vuur
  5. serveer de worsten met de groentemengeling en geef er rijst bij op mediterrane wijze. uncle ben's express
NelekeP