Wokschotel met rundsblokjes, lente-ui en groene asperges

468 22 Lage moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 1 mespunt sambal
  • 8 lepels Solo Vloeibaar
  • 1 tablet Knorr Bouquet Knoflook-Peterselie
  • 500 g rundvlees (in blokjes gesneden)
  • 1 eetlepel geraspte citroenschil
  • 200 g noedels
  • 100 g kleine groene asperges
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 1 koffielepel(s) geraspte gember
  1. Snijd de lente-ui en de asperges in gelijke stukken van ongeveer 5 cm.
  2. Verhit de Solo in de wok en bak op hoog vuur de rundsblokjes aan.
  3. Voeg vervolgens de groenten toe en laat deze beetgaar worden op een matig vuurtje.
  4. Kook ondertussen de noedels in gezouten water en giet af.
  5. Voeg vervolgens de gember, sambal, Knorr Kruiden Bouquet Knoflook-Peterselie en de citroenschil toe aan het vlees en de groenten.
  6. Meng alles met de noedels en serveer in diepe borden of kommetjes.
Solo