Woknoedels met runderworstjes en broccoli

23 15 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 600 g (kleine) broccoliroosjes
  • 1 pak (225 g) woknoedels
  • 400 g verse runderworstjes
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 1 blikje (ca. 200 g) ananasstukjes
  • 1 tl milde kerriepoeder
  • 0.25 zak kroepoek
  1. Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en de woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli en de noedels af en spoel ze koud. Laat goed uitlekken.
  2. Snijd de worstjes in stukjes. Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 4 eetlepels van het vocht op.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een wok en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Roerbak hierin de stukjes worst 4 minuten. Voeg naar smaak wat peper, eventueel wat zout en de kerrie toe. Roer de broccoli, de noedels en de ananasstukjes erdoor en wok 3 minuten. Voeg het bewaarde ananasvocht toe en roerbak nog 1 minuut.
  4. Verdeel de woknoedels over 4 borden en bestrooi met de kroepoek.
Solo