Wokmie met kip en ananas

6 20 0 5
Aantal personen:
  • 250 gram Wokmie
  • 3 kipfilets (in reepjes)
  • 1 EL kipkruiden
  • peper & zout
  • 400 gram ananas
  • 250-350 gram champignons
  • 350 ml water
  • 2 EL bieslook
  1. Snijd de kipfilets in fijne reepjes en kruid ze met kipkruiden.
  2. Verhit 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak op een hoog vuur de kippenreepjes goudbruin. Haal ze uit de wok.
  3. Breng 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak er gedurende 1 minuut de champignons en ananasblokjes in.
  4. Voeg Soubry wokmie/wokspirelli en water bij, bak 5 minuten tot het vocht volledig opgenomen is en de pasta gaar is. Indien nodig nog wat water toevoegen.
  5. Schep er de kippenreepjes onder en laat afgedekt 5 minuten rusten.
  6. Werk af met fijngesneden bieslook.
  7. Tip: vervang verse ananas door ananasstukjes uit blik.
MelissaSmet
Meer inspiratie

ThaisPastaHoofdgerechtZomer