WOK

1 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 GR MIE
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 250 GR champignons
  • 400 GR kipfilet
  • 2 EL olie
  • 200 GR ERWTEN
  • 200 GR Mais uit blik
  • 200 GR Bamboescheuten
  • 200 GR taugé sojasaus
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 1 DL droge witte wijn of kippenbouillon
  • instant maïsbloem
  • peper en zout
  1. Kook de mie beetgaar in licht gezouten water. Snij de paprika in reepjes en de champignons in schijfjes. Snij de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wokpan. Bak er de kippenreepjes in en haal ze nadien uit de pan. Roerbak de paprikareepjes in de wok. voeg de champignons toe en roerbak ze. Voeg vervolgens de uitgelekte groenten toe en roerbak ze eveneens. Breng op smaak met een scheutjes sojasaus. Kruid met peper en kerriepoeder en voeg indien nodig war witte wijn op kippenbouillon toe. Doe op het einde van de bereiding de kippenreepjes toe en de mie er bij en bind indien nodig het vocht met instant maƎsbloem
NelekeP