Wok met tofu en mango

24 30 5 5
Aantal personen:
  • 300 gram tofu, in reepjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 centimeter gember, fijngehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 chilipeper, gehakt
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 1 courgette, in reepjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 2 wortelen, in reepjes
  • 300 gram woknoedels
  • 2 eetlepels gehakte koriander
  • 1 mango, in blokjes
  1. Fruit de helft van de knoflook, de helft van de gember en de helft van de ui even in olie. Doe er de tofu bij en schep het weer uit de pan voor het helemaal gaar is. Doe er de rest van de knoflook in, samen met de gember, de ui, de chilipeper, de sojasaus, de courgette, de paprika en de wortelen. Roerbak 4 minuten. Doe er dan de mango en de tofu bij, roerbak nog 6 minuten (voeg eventueel wat water toe). Schep er de woknoedels door. Bestrooi met koriander.
BiekeEmilie