WOK MET CHINESE GROENTEN EN VARKENSREEPJES

1 15 0 5
Aantal personen:
  • 500 GR VARKENSFINETTES
  • 300 GR BAMIWOKGROENTEN
  • 1 blikje ananasstukjes
  • 2à3 EL KETJAP MANIS
  • 1,5 dl kippenbouillon 1/2 bouillonblokje opgelost in 1,5 dl heet water
  • 2 EL Zonnebloemolie
  • wokkruiden
  • peper en zout
  • instantsausbinder (facultatief)
  1. verhit de wok en doe er 1EL zonnebloemolie in . Roerbak het vlees in 3 minuten goudbruin en haal het uit de wok
  2. Doe opnieuw 1 EL zonnebloemolie in de wok en roerbak de bamiwokgroenten 3 à 4 minuten. voeg de bouillon toe om aanbranden te voorkomen.
  3. Voeg de ananasstukjes toe, roer om en werk af met ketjap manis, peper, zout en wokkruiden. Bind indien gewenst licht met instantsausbinder.
  4. Dien op, zet voor de liefhebbers nog zoetzure saus op tafel.
NelekeP