WOK MET BAMI, garnaalstaarten en spitskool

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 gr noedels
  • 1 zak conimex mix voor bami speciaal
  • 1 spitskool
  • wokolie
  • 400 gr gepelde reuzengarnaalstaarten
  • 3 soeplepels gehakte basilicum
  • 1 zak kroepoek
  1. kook de noedels zoals vermeld op de verpakking, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Kuis de spitskool en snij fijn. Verwarm de bami mix zoals vermeld op de verpakking
  2. Verwarm een wok en verwarm de garnalen 3 minuten in een beetje olie. Voeg de kool toe en verwarm 4 minuten. Meng met de warme bami mix en laat 2 minuten opwarmen. Voeg de helft van de basilicum toe op het einde van de kooktijd.
  3. Verdeel de bami over 4 kommen of borden, strooi er wat basilicum over en dien op met kroepoek
  4. u kan de spitskool vervangen door chinese kool of bok choy
NelekeP