Wok in symfonie van groen en geel

67 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 300 g quorn
  • 200 g daikon
  • Solo Vloeibaar
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 courgette
  • 200 g maïskorrels
  • peper
  • bieslook
  1. Lepel de sojasaus over de quorn en laat even marineren.
  2. Schil de grote daikon.
  3. Snij de ongeschilde courgette en de daikon in dunne repen van ongeveer 7 cm lang.
  4. Snij de uitjes in stukken van dezelfde lengte en halveer, indien nodig, de knolzijde in de lengte.
  5. Giet Solo Vloeibaar in de hete wok en bak er de quorn in.
  6. Doe er de groenten bij en roerbak 5 minuten.
  7. Giet er de maïskorrels bij en roerbak tot de groenten beetgaar zijn.
  8. Breng de ingredi├źnten op smaak met versgemalen peper en werk af met wat extra Solo en steeltjes bieslook van ongeveer 5 cm lang.
Solo