Witloofpizza

10 35 0 5
Aantal personen:
  • 1 pizzabodem (herta)
  • 1 el vloeibare solo
  • 1 el spaghetti-kruiden
  • 500 gram gehakt (runds/varkens)
  • 4 stronkjes witloof
  • 1 grote ajuin
  • 1 zoete appel
  • 1 glas bertolli spaghettisaus zonder vlees
  • 1 zakje 300 gram gemalen gruyere kaas
  • 1 bol mozzarella
  1. pizzabodem met deegrol uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen (of op bakpapier)
  2. witloof halveren, bitter hart eruit nemen, in juliennereepjes snijden, ajuin en appel ook in juliennereepjes snijden
  3. het gehakt korrelig bakken in vloeibare solo, spaghettikruiden eronder mengen, witloof+ ajuin+appelreepjes erbijvoegen en ongeveer 5 min mee stoven
  4. bertolli spaghettisaus verdelen over pizzabodem, mengsel van gehakt en ajuin/appel/witloof erover verdelen, gruyere kaas erover strooien, mozzarella in dunne schijfjes snijden en over de hele pizza verdelen
  5. dan in voorverwarmde oven op 170° (warme luchtoven) ongeveer 20 à 25 minuten
  6. SMAKELIJK
odette_1