Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie en knoflook

64 15 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 300 g kalfszwezeriken (voorgekookt)
  • 2 dl water
  • 50 g Solo
  • laurierblaadjes
  • 0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
  • 400 g spinazie in roomsaus
  • 1 teentje knoflook
  • tijm
  1. Pel de zwezeriken en hou ze koel.
  2. Verwarm de spinazie.
  3. Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
  4. Blus met de bouillon (0.5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
  5. Bak de zwezeriken in hete Solo.
  6. Verdeel de spinazie over diepe borden.
  7. Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
  8. Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.
Solo
Meer inspiratie

VleesHoofdgerecht